Tyytyväiset asiakkaat ovat paras käyntikorttimme

REIM JYVÄSKYLÄ OY
Pia Määttä, toimitusjohtaja

Jyväskyläläinen isännöintitoimisto on testannut puristemellisia jäteastioita ja tilannut niitä ja muutamiin taloyhtiöihin.

Puristinastiat vähentävät tyhjennyskertoja ja turhaa jäterallia ja siten keräysliikenteestä aiheutuvia Co2-päästöjä, sanoo toimitusjohtaja Pia Määttä.

Kartoitamma parhaillaan Jyvässeudulla isännöimiemme taloyhtiöiden puristinastioiden tarvetta, liittyen 1.1.2021 alkavaan pakkausmuovin erilliskeräykseen.

Näin korona-aikana, myös puristinastian jalkakäyttöinen avausmekanismi on hygieninen ja helpottaa astian käyttöä, koska molemmat kädet on vapaana.

REALIA ISÄNNÖINTI OY, JOENSUU
Jarmo Multanen, isännöitsijä

Kuvassa isännöitsijä Jarmo Multanen näyttää mallia kuinka Enercetin jätepuristinastian kansi avataan jalkapolkimella.

”Hankimme keväällä 2020 Enercetin keltaisia, 660 litraisia muovinkeräysastioita puristimella- ja jalkapoljin avauksella 20 kpl.

Saamamme asiakaspalaute on ollut positiivista.

Kartoitamme parhaillaan asiakkaidemme puristinastia tarpeita muovin ja sekajätteen osalta.

Astian jalkakäyttöinen avausmekanismi helpottaa astian käyttöä koska molemmat kädet ovat vapaana”.

AS. OY KASAKKANIITTY, LAHTI
Rainer Hakia, hallituksen puheenjohtaja

”Hankimme reilu vuosi sitten Enercetin puristimella sekä jalkakäyttöisellä poljinavauksella olevan 660 litraisen muovinkeräysastian. Muovinkeräysastia tyhjennettiin ennen puristinta kerran viikossa. Nyt astia tyhjennetään joka toinen viikko. Astian jalkakäyttöinen avausmekanismi helpottaa astian käyttöä koska molemmat kädet ovat vapaana ja se on myös hygieeninen.

Samalla ratkesi myös jätehuoneen tilaongelma.

Hankimme vastaavanlaisen puristinastian myös energiajätteelle”.