top of page

KAIKKI ALKAA LAJITTELUSTA!

Citizen

Kiertotaloudessa tehokas jätteenkeräys on elintärkeä ensimmäinen vaihe tehokkaalle kierrätykselle. Kun jäte erotellaan oikein keräyspaikalla, kierrätysprosessi tehostuu ja kierrätystuotteiden laatu ja määrä paranevat. 

 

Lajittelun avulla voidaan myös havainnollistaa selkeästi erillisten jätelajien määrä, mikä toivottavasti johtaa toimiin kierrätyksen tehostamiseksi ja kulutuksen vähentämiseksi. 

PURISTA PIENEMMÄKSI!

Enercet jätepuristin on suunniteltu taloyhtiöille ja yksittäisille kotitalouksille lisäämään keräyksen tehokkuutta ja vähentämään jätteiden keräys- ja kuljetuskustannuksia sekä asiakkaan että jätehuoltoyhtiön kannalta.

Tämä saavutetaan puristamalla lajiteltu jäte syntypaikalla tiiviimpään muotoon. Tämä vähentää keräysastioiden tyhjennystiheyttä tai vaihtoehtoisesti pienentää keräysastioiden kokoa tai määrää. Tämä ratkaisee usein myös jätehuoltotilojen tilaongelman.

 

Uudet EU:n direktiivit pakkausmateriaalien ja kierrätysjätteen erilliskeräyksestä tulevat voimaan 1.7.2023. Silloin muovien erilliskeräys tulee pakolliseksi asuinkiinteistöissä, joissa on yli 5 asuntoa. 

 

Enercet jätepuristin lisää jäteastioiden käytön tehokkuutta

50- 70 %, mikä tarkoittaa vähemmän noutoja, vähemmän maksuja vähemmän Co2-päästöjä.

OSTA
Girls Carrying a Recycling Bin
ENERCET (8).png

Pauliina Pirkola +358 40 153 8174

pauliina@enercet.fi

Myynti Ulkomaat

Ari Meuronen +358 400 287 240

ari@enercet.fi

Sammonkatu 12, 50130 Mikkeli, Suomi

EN-Funded by the EU-POS.jpg
bottom of page